A+ A A-

Logo Mesoestetic Pharma Group

Mesoestetic is al meer dan 33 jaar één van 's werelds meest geïnspireerde en technologisch geavanceerde medische huidverzorgingsbedrijven, met hoofdkantoor in Barcelona.  De medische expertise, de exclusieve ingrediënten en het voortdurende onderzoek resulteren in wereldtop producten, zoals Dermamelan Nr 1 wereldwijd in de depigmentatiebehandeling, 11 CE mesotherapieproducten voor lichaam en gelaat in het gamma Mesohyal. Acnelan de oplossing voor de meest actieve acneproblemen, mesofillers, 19 refererenties aan chemische mesopeels/dermapeels.  Alle producten voldoen aan strikte farmaceutische normen die veilige, snelle en gegarandeerde resultaten opleveren.

 MESOESTETIC AWARDS

2017: Best international company of the year in Germany. Aesthetic Dermatology. 

2016: Màxima Beauty Award voor Acnelan

2015: Pearl of Aesthetic Dermatology Award: prijs voor Cosmelan. De jury van bijna drieduizend esthetische artsen prees Cosmelan als één van de meest veilige en werkzame professionele depigmentatiebehandelingen.
2014: Entrepreneurial Excellence Award: Award omdat Mesoestetic 40 procent van de winst investeert in RD&I (Research, Development and Innovation).

2014: The Anti-aging & Beauty Trophy: de Mesopeel Bionic Age Recovery Wipe en Mesopeel Melanoplus zijn op het Anti-aging Medicine European Congress (AMEC) uitgeroepen tot beste anti-aging peelings voor artsen.

Mesoestetic wordt in de BeNeLux exclusief verdeeld door Aesthetic Solutions BVBA.