A+ A A-

medical devices

M.Pen

new microneedling solution by Mesoestetic

M.pen

Verhoog de opname van actieve ingrediënten in de diepere huidlagen met 200 tot 1000 maal dankzij M.pen! De nieuwe microneedling pen van Mesoestetic verhoogt de aanmaak van collageen en elastine en vermindert rimpels,expressielijntjes, hyperpigmentatie, (acne)-littekens,haaruitval, striae en cellulitis zichtbaar. Het is de meest veilige, effectieve, professionele micro needling pen (met aanpasbarenaaldlengte) met bewezen klinische werkzaamheid (in vivo getest)!Geniet nu van onze unieke lanceringsactie.

Lumi8

Intense LED Light facial system

Lumi 8 Sybaritic ledLumi8 is een krachtige, intense LED-licht gelaatspaneel. Het maakt gebruik van de speciale LED-lichttechnologie die de verschijnselen van veroudering minimaliseert. De aanpasbare intensiteit, duur, golflengten, pulsen en de kracht van de cyclus bepalen het succes van de behandeling.

De techniek van Lumi8 heet “photo regulation”. LED-licht dringt in de huidcellen en wordt omgezet in celenergie. Deze vernieuwde celenergie zorgt voor vorming van collageen, verbetering van de bloedsomloop, stimulering van de fibroblasten, verhoging van de stofwisseling, ontgifting en onderdrukking van MMP1 (een enzym dat het collageen in het bot en kraakbeen afbreekt). Hierdoor verkrijgt u resultaten zoals anti-aging, huidverstrakking, huidverjonging en wondheling.

Lees meer

Cryo Doc II

DE RESULTATEN?

We zien de eerste duidelijke resultaten vanaf 3 weken in combinatie met de “home care” producten van Mesoestetic pharma group. Definitieve resultaten worden zichtbaar na de 3e maand.

HET ULTIEMEHET ULTIEME TOTAALCONCEPT VOOR EEN BLIJVEND RESULTAAT

The Cryo Doc II in combinatiemet de cosmedische producten Bodyshock van Mesoestetic Pharma Group bieden prachtige en blijvende resultaten. Dit is dankzij de héél hoge concentratie van actieve bestanddelen die zowel oraal als topisch gebruikt worden. Dit totaalconcept biedt ongeziene resultaten.