Lumi8

Intense LED Light facial system

Lumi 8 Sybaritic ledLumi8 is een krachtige, intense LED-licht gelaatspaneel. Het maakt gebruik van de speciale LED-lichttechnologie die de verschijnselen van veroudering minimaliseert. De aanpasbare intensiteit, duur, golflengten, pulsen en de kracht van de cyclus bepalen het succes van de behandeling.

De techniek van Lumi8 heet “photo regulation”. LED-licht dringt in de huidcellen en wordt omgezet in celenergie. Deze vernieuwde celenergie zorgt voor vorming van collageen, verbetering van de bloedsomloop, stimulering van de fibroblasten, verhoging van de stofwisseling, ontgifting en onderdrukking van MMP1 (een enzym dat het collageen in het bot en kraakbeen afbreekt). Hierdoor verkrijgt u resultaten zoals anti-aging, huidverstrakking, huidverjonging en wondheling.

Photo Dynamic Therapy

De verschillende kenmerken van Lumi8 zorgen ervoor dat schoonheidsinstituten eindelijk kunnen genieten van de voordelen van lichtenergie. Terwijl IPL en laserbehandelingen voor een grote hoeveelheid licht zorgen, leveren zij ook warmte af op de huid. Deze warmte kan schade veroorzaken aan de huidcellen en de behandeling pijnlijk maken. De LED-lichttechnologie van Lumi8 levert enkel veilig en puur licht op de huid zonder warmte. Hierdoor kan u op een aangename en veilige manier behandelingen zoals huidverstrakking, huidverjonging en wondheling uitvoeren.

Technologie

Lumi8 is ontworpen met een unieke combinatie van verschillende parameters (590nm; 630nm en 590/630nm). Deze parameters zorgen voor de juiste signalen en voor de gewenste reactie van de huid. Door de voorgeprogrammeerde programma's en de combinatie van verschillende parameters beschikt Lumi8 over verschillende behandelmogelijkheden wat zorgt voor onevenaarbare resultaten.

590 nm: behandelingen met geel licht voor huidverjonging en -verstrakking
630 nm: behandelingen met rood licht voor wondheling
590/630 nm: behandelingen met rood en geel licht voor huidverjonging, huidverstrakking en wondheling

LED RED

Power Wave Cyle

De Lumi8 technologie omvat een unieke cyclus wat zorgt voor nóg betere resultaten. Door een pulse-cyclus zal de huid constant stimulaties krijgen zodat deze gewoon wordt aan de lichtenergie. Bij andere systemen zonder deze pulse-cyclus verminderen de resultaten na verscheidene behandelingen. De huid wordt gewoon aan de blootstelling van het licht waardoor de huidcellen de verschillende stimulaties weerstaan. Lumi8 overwint dit natuurlijk verschijnsel door middel van geprogrammeerde, willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit bij elke behandeling.

De Lumi 8 LED is een handsfree, CE  goedgekeurd intens LED-licht, voor alle huidtypen. Dankzij de ‘8’ programma’s verdwijnen fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels, pigmentvlekken, striemen, littekens, doffe teint, couperose, vergrote poriën en acne succesvol behandelen.

Jarenlang onderzoek heeft immers aangetoond dat LED-lichttherapie de fibroblasten en de collageenvorming stimuleert, de celstofwisseling en de bloedcirculatie versnelt en verbetert. De ‘Power Wave Cycle’ is een gepatenteerde Lumi 8-technologie die voor nog betere resultaten zorgt. Dit maakt onze Lumi 8 een uniek en ‘must-have’ toestel! 

De standaard dosis blootstelling aan LED licht verliest zijn kracht na een bepaalde periode, Lumi8™ overwint deze weerstand door bio-geprogrammeerde cycli variaties van pulsatie in te voegen zodat de cellen 'getriggerd' worden.De « Power Wave Cycle » regelt de stroomvariatie tussen de impulsen om specifieke codes te verkrijgen voor een betere energie-absorptie en zodoende betere en snellere resultaten te verkrijgen. Andere toestellen die constant dezelfde dosis licht verspreiden verliezen de kracht en efficiëntie.

 
8 Programma's 
 1. Genezingsproces versnellen
 2. Anti- Aging/ Fijne rimpels
 3. Dermal Detox – Acne
 4. Pigmentatie
 5. Couperose
 6. Lifting
 7. Lifting/Rejuvenate
 8. Gepersonaliseerd
Toepassingen lumi 8
 1. Wond- huidgenezing/ helende werking
 2. Collageen stimulatie
 3. Vermindering roodheid en rosacea
 4. Verwijderen van fijne lijntjes en vermindering diepe rimpels
 5. Huidverjonging
 6. Unifiëren van de huid, depigmentatie
 7. Ontgifting
 8. Lymfatische drainage
 9. Huidverhelderend
 10. Verkleinen poriën
Technische specificaties
 • 1334 SI-LED (Super Intense LED's)
 • 627 630nm (+/- 3nm) pure Red LEDs
 • 627 590nm (+/- 4nm) pure Yellow LEDs
 • 80 830nm Proprietary NIR LEDs
 • 8 Programma’s
 • Touch  LCD scherm
 • Mobiel (gemakkelijk verplaatsbaar van één cabine naar de andere)
 • 2 gelaatsventilatoren
 • Energy Output 26.6 W/cm2
 • Energy Fluency Max
 • 126.64Joules/cm2
 • Pulse Rate Frequency tot 100 Hz
 • Power Wave Cycle 1s- 30s
 • Program time: 1min - 30 min
 • CE goedgekeurd
 • Talen (9)
 • Electrical 110v/220v 50-60Hz 12v/8A