A+ A A-

Mesotherapie CE

Leeftijd en allerhande externe factoren zoals zon, roken, strikte diëten of stress kunnen een aantal belangrijke tekorten veroorzaken in sommige essentiële bestanddelen die fundamenteel zijn voor de gezondheid van onze huid.

Wat is anti-aging met Mesotherapie?

Anti-aging Mesotherapie is een medische techniek die bestaat uit het inbrengen van actieve bestanddelen d.m.v. micro-injecties in de huid om de bestaande tekorten aan te vullen. De intradermale micro-injectie techniek verzekert een maximale penetratie van de actieve bestanddelen in de huid waardoor het uitzicht en de structuur van de huid op een onmiddellijke, cumulatieve en langdurige manier wordt verbeterd.

De zones die men met Mesotherapie kan behandelen zijn; het gelaat, de nek, het decolleté, de hoofdhuid, binnenkanten van de armen, handrug, binnenkant van de dijen en de buik.

Bij Mesotherapie voor huidverjonging of Mesolift, wordt door middel van hyaluronzuur, gecombineerd met krachtige vitamines en antioxidanten die voor uw specifieke noden van toepassing zijn, nieuwe kracht aan uw huid en cellen gegeven.

Wat is Mesohyal™?

Mesohyal is een CE goedgekeurde medische lijn. Ze zijn aanpasbaar, veilig en efficiënt en worden gebruikt voor huidverjonging en figuurcorrecties. 100% efficiënte Mesotherapie.

100% aanpasbaar

Mesohyal is de eerste 100% aanpasbare mesotherapie-oplossing. Een volledig gamma van actieve bestanddelen maken het mogelijk om een gepersonaliseerde cocktail te maken aangepast aan de wensen en huidvereisten van elk individu. Alle producten uit de Mesohyal-lijn zijn combineerbaar
met elkaar waardoor de dokter de gewenste cocktail kan samenstellen om tot het gewenste resultaat te komen. Met Mesohyal heeft de dokter een precies werkmiddel dat hem toelaat om de huidkarakteristieken van elke patiënt te corrigeren: dehydratatie, vale teint, huiddikte, huidverslapping en rimpels. Ook lichaambehandelingen zoals de aanpak van cellulitis of afslanking kunnen perfect worden uitgevoerd.

100% veilig. De garantie van kwaliteit, veiligheid en effectiviteit

De complete Mesohyal-lijn heeft het CE label, waarin wordt verklaart dat zij voldoet aan de richtlijnen van de Europese raad 93/42/EEC over de Medical devices (MD).
Mesoestetic Pharma Group heeft ook de ISO 13485:2003 norm bekomen die garant staat voor kwaliteit die noodzakelijk is bij MD.

100% effectief

Hyaluronzuur is een fundamenteel component van onze huid en het is het actieve ingrediënt dat als basis dient in heel de Mesohyal-lijn (samen met actieve substanties zoals vitamines, co-enzymen en aminozuren).
Gezien hun bio-compatibiliteit zijn de actieve bestanddelen van Mesohyal zeer goed verdraagbaar met een minimum aan neveneffecten. Ze zijn van niet dierlijke herkomst en 'non-reticulated'.
Hyaluronzuur heeft als belangrijke eigenschap om 1000 maal zijn gewicht in water te behouden waardoor men het natuurlijk verlies compenseert van hyaluronzuur in de huid. Mesohyal werkt niet als een klassieke rimpelfiller die een occasionele werking uitoefent op de rimpel: het voedt, hydrateert en revitaliseert de huid in de behandelde zone en zal de regeneratiemechanismes van de huid reactiveren en haar gezonde, jonge uitstraling bezorgen.

Productgamma

Mesohyal Hyaluronzuur: Hyaluronzuur is een essentiële component van de huid. De hoeveelheid hyaluronzuur in de huid neemt echter af met de tijd waardoor de huid dehydrateert waardoor rimpels en
zichtbare tekenen van huidveroudering verschijnen. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de waterreserves van de huid behouden blijven waardoor de stevigheid en elasticiteit van de huid verhogen en het bindweefsel behouden blijft.
Mesohyal NCTC 109 regenereert het huidweefsel. Stimuleert de huidvernieuwingprocessen en heeft een antioxidante werking.
Mesohyal Vitamin C met antioxidante, fotobeschermende en verblekende eigenschappen die de synthese van collageen stimulerenantioxidant lumineuse actie.
Mesohyal DMAE geeft de stevigheid terug aan het weesfel en biedt een efficiënte oplossing voor huidversplapping en versteviging.
Mesohyal Organic Silicon regeneert en herstructureert huidweefsel.
Mesohyal Bioton: Reactivatie van het epidermale celmetabolisme en hoofdhuid. Brengt de helderheid van de huid terug en brengt die voedingsstoffen in de hoofdhuid dewelke de tekorten leiden tot zwak en futloos haar en voortijdige haaruitval.
Mesohyal Carnitine: Compacte cellulitis. Verhoogt het metabolisme.
Mesohyal Artichoke: Zachte cellulitis, geassocieerd met overgewicht
Mesohyal Melilot: Waterophoudende cellulitis, met een vasculair component.

Instructies

De behandeling kan manueel of mechanisch worden toegepast. U kan gebruikmaken van een 30G naald van 4 mm en/of 8 tot 12 mm voor speciale technieken.

Een sessie duurt ongeveer 20-30 minuten. Alhoewel het therapeutische protocol afhankelijk zal zijn van de leeftijd en huidkwaliteit van de patiënt moet men rekenen op minstens 5 sessies die op 2 wekelijkse basis worden toegepast (gelaat) en voor het lichaam tweewekelijkse sessie. U kan daarna onmiddellijk uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Alhoewel de herstellende en anti-aging eigenschappen van de Mesohyal onmiddellijk en langdurig is zal het de effecten van het ouder worden niet kunnen stopzetten waardoor regelmatige onderhoudsbeurten om de 4/6 maanden noodzakelijk zijn om het gezonde uitzicht van de huid te bewaren.

Door zijn specifieke eigenschappen mogen de Mesohyalproducten ook steeds gebruikt worden in combinatie met Botuline toxine.

 voor na meshohyal 201312

Deze foto's werden genomen voor en na een behandeling van 5 sessies met Mesohyal in week 1, 2, 3, 5 en 7
- 3 biorevitaliserende en antioxidante sessies
- 2 hydraterende en verstevigende sessies

Vraag ons gerust naar meer informatie!