A+ A A-

Peelings dokters

Mesoestetic® presenteert een gamma professionele peelings. Dankzij verschillende hydrozuren - melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur - hebben zij een exfoliërende actie op de huid.

Mesoestetic Pharma Group voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Elke Mesopeel krijgt een registratienummer toegewezen door het Spaans Agentschap van Geneesmiddelen en Medische Apparaten (AEMPS) en is gecertificeerd.

Alle behandelingen van Mesoestetic Pharma Group zijn GMP-gecertifieerd, FDA-goedgekeurd en zijn in bezit van het

farmaceutisch ISO 22716:2007, 9001:2008 en 13485:2012 certificaat waardoor ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

De peeling behandeling is een eenvoudige en doeltreffende - doch delicate, techniek. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid alsook van de diepere huidlaag. Hierdoor ontstaat een verdikking van de huid, een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, een melanineregulatie en een vasculaire stimulatie. Met andere woorden door deze behandeling verbetert u niet alleen het uitzicht van de huid maar wordt ook de huidvernieuwing- en verjonging gestimuleert. Deze behandelingen zijn aangewezen bij acnehuiden, huidverslapping, mimische en andere rimpels, striemen, littekens, huidvlekken en alle huidimperfecties in het algemeen.

Mesopeel Lactic 30Lactic Peel AL

Anti-aging

Melkzuurpeeling. Dankzij de stimulatie van de collageen- en elastinevezels is deze behandeling aangewezen voor de behandeling van kleine rimpels en de fotoveroudering van de huid.

Lees meer

Mesopeel Mandelic 40Mandelic Peel AM

Dikke, gepigmenteerde, vette huid

Amandelzuurpeeling. Speciaal aangewezen voor de verslapte vette, acne en hypergepigmenteerde huid die verouderingstekens vertonen.

Lees meer

Mesopeel Salicylic 10Salicylic Peel AS

Acne

Salycylzuurpeeling. Ideaal voor de behandeling van de vette huid, verzacht huidoneffenheden van de acne huid, de fotoveroudering en rimpels. Verfijnt ook de huidkorrel.

Lees meer

Mesopeel Glycolic 50Glycolic Peel AG

Intensieve anti-aging

Glycolzuurpeeling. Is aangewezen als intensieve behandeling van de fotoverouderde huid dankzij zijn regenererende en herstellende actie op de huid.

Lees meer